Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik ev desteği arayanlar için Nevyap, malzeme seçiminden montaja kadar her aşamada destek sağlar. Bu sayede, kullanıcılar hem güvenli hem de uzun süre dayanıklı bir ev sahibi olmanın avantajlarını yaşar.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Taşınabilirdir, dolayısıyla prefabrik ev modelleri kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında prefabrik ev hem kullanım prefabrik ev modelleri süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine prefabrik ev fiyatları devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba prefabrik ev kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page